Bouwpromotor Atenor heeft ook voor het vierde kantoorblok van project Up-site een koper gevonden. Daarmee zijn alle kantoren, in totaal goed voor bijna 30.000 vierkante meter, verkocht. De appartementen zijn voor 70 procent verkocht of gereserveerd.

Het gebouw UP35, het laatste van de vier kantoorgebouwen van het project Up-site wordt verkocht aan het RSVZ (Rijksinstituut voor de Sociale Verzekeringen der Zelfstandigen). Dat meldt Atenor in een persbericht. De transactie zal waarschijnlijk in juni of juli 2014 afgerond zijn worden.

Het gebouw telt in totaal 10.000 vierkante meter kantoorruimte, 645 vierkante meter archiefruimte en 50 parkeerplaatsen. Up-site omvat in totaal vier kantoorgebouwen, goed voor een totale vloeroppervlakte van bijna 30.000 vierkante meter. Andere delen werden verkocht aan Unizo, Ethias/Smals en het Gemeenschapsonderwijs (via de Participatiemaatschappij Vlaanderen).

De ontwikkelaar spreekt van een "commercieel succes." Sommige Brusselse kantoorgebouwen wachten immers al jaren op een nieuwe of zelfs eerste huurder.

Het project telt ook 357 woningen, onder meer in de hoogste woontoren van het land (140 meter). "Ook de commercialisering van de woongelegenheden kent een groot succes", stelt Atenor. "Al meer dan 70 procent van de appartementen werd verkocht of gereserveerd."

Het einde van de werkzaamheden wordt verwacht tegen het einde van juni.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad, Samenleving, Economie

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni